HEYAB HUND

HUND FÖR ALLA

HAR DIN HUND KUL PÅ PROMENADEN?

Önskar du att hunden uppskattade dig lika mycket som den uppskattar att lukta och dra i kopplet på promenaden?


Ja, vem önskar inte det??

Men hjälper det att önska eller måste vi anstränga oss lite för att göra promenaden roligare och mer oförutsägbar för våra hundar?

Helt ärligt, hur ofta går du samma promenadsträcka med din hund? Hur ofta gör du det ungefär vid samma tidpunkt på dagen?

Överraskar du någonsin din hund under promenaden med att göra något helt galet?


Känner du att du har idétorka och vill ha hjälp med att göra hundens promenad till er promenad? Ring 070 519 40 50 så bokar vi in en träff och tränar på att ha kul på promenaden tillsammans.

HEYAB HUND - Starka Tillsammans!

Gillar du att träna och vill du få tips på roliga övningar att köra på era gemensamma motionsrundor, vill du tillsammans med din hund nå målet? Starka Tillsammans!!


Då hoppas jag att du vill hänga med på denna härliga utmaning!!

Här kommer en rolig och tuff utmaning där du och din hund får träna tillsammans, förbättra er kommunikation, få en roligare träningsstund, där du glömmer att det är jobbigt och till sist, förhoppningsvis lite mer muskler och även ett bättre flås.


Häng med så kör vi hårt!!


NOSEWORK -

AKTIVERING HUND

NoseWork eller Specialsök, aktiveringen för alla hundar!


-30 grader ute, varken du eller hunden har lust med någon längre motionsrunda utan vill helst stanna inomhus i värmen. Det går väl an i någon dag men efter ett tag så får i alla fall jag och mina hundar myror i brallan om det blir en längre period av innevarande.


Då är NoseWork den helt perfekta aktiveringen för att göra både dig och din hund nöjd. Hunden får använda nosen och ni kan gömma dofter på de mest finurliga ställena så det blir extra svårt eller lätt för den delen.


Det är helt enkelt superkul både för dig och hunden.

Bilder till höger från tidigare NoseWork-kurs som vi hållit i HEYAB hunds regi.


ALLMÄNLYDNAD eller TÄVLINGSLYDNAD

Den så viktiga allmänlydnaden eller den så roliga tävlingslydnaden


Vi har haft flertalet kurser från nybörjare till de ekipage som vill gå vidare och börja tävla, dessa kurser riktar sig både till vuxna och barn.

Våra ledord är Hund För Alla!

Man ska ha kul då man tränar hund och den viktiga grunden i allmänlydnaden behöver vi alla. Jag har själv unghund och vet att allmänlydnadspassen i grupp är superviktiga. Försöker själv då tillfälle ges att träna i grupp, hundmöten, mingel, avslappning och hantering. Det ska fungera i alla lägen, men det kräver träning.

Vi jobbar med positiv inlärning och provar olika belöningssätt och inlärningsmetoder. Vi försöker jobba utifrån individen och vad som passar ekipaget bäst.


SÖK I SKOG OCH MILJÖ - AKTIVERING HUND

Sök, den perfekta aktiveringen för alla hundar!


En härlig vårkväll drar vi ut i skogen tillsammans, vi har packat ryggsäcken med kaffetermos och några mackor, leksaker och godis till hunden samt sökskynke och lösrullar. Myggmedlet får vi inte glömma!!!

Tillsammans tränar vi en av de roligaste aktiviteterna med hund, enligt min mening, och det är sök i alla former. Just personsöket är fantastiskt kul, både för gemenskapen man får i gruppen och att man hjälps åt att träna varandras hundar. Man lär sig otroligt mycket då man jobbar med sökträning, man måste se individen och utifrån det lägga upp hur man som figurant ska agera eller inte agera.


Denna aktivering är även jätterolig för hela familjen, ta en härlig sommareftermiddag, packa picknickorgen och ge er ut i skogen. Sen leker ni kurragömma tills hunden är trött och nöjd, ungarna har fått sin dos av motion och frisk luft på ett roligt sätt och ni har varit tillsammans ute istället för att fastna bakom någon skärm.


Efter passet har ni picknick eller äter middag ute vid en öppen eld. Hur mysigt som helst, alla nöjda och glada :)