Josefine Dahlberg

Hundägarcoach, ansvarig för Hundutbildningar

Kvinna, mamma, matte.
Målsättning: Hund för Alla!

Mina favoritsaker här i världen är att umgås med familj och vänner, se nya saker, träna hund, hjälpa andra att träna hund, sjunga och gå långa promenader med en bra podd eller musik i lurarna.

Eftersom Lillemor är min mamma så förstår ni säker att jag är uppfödd på Frolic och i ett räddningshundområde. Där fick jag redan som nyfödd agera figurant åt de blivande räddnings-hundarna.

Genom detta har mitt hundintresse växt fram och när jag gick ut 4:an så  så fick jag min första egna hund, rottweilern Obelixa. Med henne så tränade jag skogssök, agillity och lydnad.

När jag flyttade hemifrån kom längtan efter en egen hund igen och jag köpte Vegas, en rottweilerhane med mycket arbetsmotor och fin mentalitet. Honom tävlade jag i lydnad, vi tränade mycket sök och sista året tillsammans tränade vi och provade tävla även i bruksspår. Tillsammans utbildade vi oss till tjänsteekipage i Hemvärnet.

I dagsläget har jag en liten schäferhane som jag hoppas ska bli min nya tjänste- och tävlingshund.


Ni får gärna följa våran resa här på Heyab Hunds blogg och Instagram.


I övrigt är jag utbildad tävlingsledare bruks inom SBK och hjälper till på brukshundklubben så mycket jag kan, är även utbildad bruksprovsdomare.


Hos HEYAB håller jag i hundägarutbildningar inom allmänlydnad, tävlingslydnad, problemlösning mm.


Läs mer om vad vi erbjuder i vårt Nyhetsbrev.//Josefine