Kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss för konsultation

Entreprenad

 

Jörgen Marklund hjälper dig gärna med ingrävning jordvärme, infiltration, dränering, avloppsanläggning, planering tomt, dikning, väganläggning och övriga entreprenadarbeten. Jörgen är certifierad och diplomerad entreprenör av Skellefteå kommun för anläggning enskilda avlopp.

Vi har två grävmaskiner, en Hitachi 135US, en allroundmaskin som passar både små och stora arbeten samt en Hitachi EX40, liten och smidig maskin som passar bra i trånga utrymmen och nära hus.

 

Bra att ha koll på innan vi kommer och gräver hos dig:

Kablar och ledningar i marken där du vill gräva. Information om detta hittar du på www.kabelanvisning.com.

Ring gärna Jörgen i god tid innan du vill ha arbetet utfört så diskuterar vi oss fram till bästa lösningen för dig.

 

Jörgen har 30 års erfarenhet av tunga fordon, mekaniska arbeten, svets, plåtarbeten samt reparation, Jörgen har även erfarenhet av chaufför- och maskinförayrket.

Vårt mål och vår ambition är att kunna hjälpa till med entreprenadarbeten för mark-, villa och stugägare.

Hundutbildning

 

Lillemor Lindberg håller hundägarutbildningar i allt från nybörjarkurser, tävlingslydnad, eftersök, problemhundsrehabilitering mm.

 

Målsättningen är: ”Hund för alla”.

 

Erfarenheterna av hund och hundträning sträcker sig tillbaka till början av nittiotalet när Lillemor skaffade sin första hund, schäfertiken Bitte. Snart flyttade även rottweilerhanen, Zorro, in i familjen. Med dessa och även kommande hundar har hon tränat och tävlat i allt från lydnad/bruks såsom sök/spår/skydd, till räddning. I hundstallet har även funnits två räddningshundar och godkända eftersökshundar gentemot Polisen. Dessa hundar deltog i ”skarpt läge” och återfann i slutet av nittiotalet två försvunna personer i Skellefteåområdet.

 

I dagsläget finns två strävhåriga vorsteh i hushållet.

 

Lillemor har i många år arbetat som räddningshundinstruktör, allmän- och tävlingslydnadsinstruktör och även specialinstruktör för hundägare med problemhundar inom Svenska Brukshundklubben. Hon har gått flertalet specifika utbildningar genom SBK och därigenom nått värdefulla kunskaper om såväl hundar som människor och ledarskap. Arbete med problemhundar är ett projekt som legat henne varmt om hjärtat under en lång tid.

 

"Att som instruktör få tillhandahålla verktyg till hundägare och hundar för att skapa ett förtroligt och fungerande samarbete ser jag som en lika meningsfull som självklar uppgift i mitt arbete.

 

//Lillemor"

Våra tjänster

SAGT OM OSS

”När vi fick hem våran valp Driva var hon väldigt osäker och rädd för nya människor. Vi kontaktade Lillemor, och fick mycket bra tips hur vi skulle arbeta med henne för att stärka Drivas självförtroende och även förtroendet till oss som ledare."

 

#Ebba Bakteman, Byske

Följ oss på sociala medier

Jörgen: 070 363 52 55

Lillemor: 070 519 40 50

info@heyab.se